Veelgestelde vragen

Vind hier het antwoord op uw vraag

Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Onze klantenservice helpt u graag.

Bestellen en levering
Retourneren en ruilen
Betalen
 • We ondersteunen verschillende betaalmethoden, afhankelijk van het land waar uw betaalrekening gevestigd is. Zo kunt u op een groot aantal verschillende manieren betalen, zoals:

  • Credticard (VISA, Mastercard, Maestro, American Express)
  • PayPal
  • Bancontact / Mr. Cash
  • Bankoverschrijving
  • Op rekening

  Creditcard
  Bij Beetronics kunt u met een creditcard betalen. Wij accepteren VISA, MasterCard, Maestro en American Express
  Uw betaalgegevens worden versleuteld via de beveiligingsmethode SSL. Als u een MasterCard creditcard gebruikt, dan moet u een MasterCard SecureCode invoeren. Dat is een wachtwoord dat u zelf hebt aangemaakt of een code die u van uw bank krijgt; dit hangt af van bij welke bank u zit. Een Creditcard betaling is direct bij ons binnen waardoor wij de bestelling direct kunnen verwerken. Besteld u op werkdagen voor 23.59 dan heeft u uw bestelling morgen in huis!

  PayPal
  Om met PayPal te kunnen betalen heeft u een PayPal-account nodig. Wanneer u bij 'betaalwijze' voor PayPal kiest, wordt u doorgestuurd naar de website van PayPal. Daar hoeft u alleen maar uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord in te vullen om de betaling te bevestigen. Een PayPal betaling is direct bij ons binnen waardoor wij de bestelling direct kunnen verwerken. Besteld u op werkdagen voor 23.59 dan heeft u uw bestelling morgen in huis!

  Bancontact / Mr. Cash
  Met Bancontact en Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact en Mister Cash. Een betaling is direct bij ons binnen waardoor wij de bestelling direct kunnen verwerken.

  Bankoverschrijving
  Bij betaling per bankoverschrijving boekt u na het plaatsen van de bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Beetronics over. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging. Bankoverschrijving  is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben wordt de bestelling direct verwerkt.

  Op rekening
  Voor bedrijven en instellingen is het mogelijk om op rekening te bestellen. U ontvangt dan eerst de bestelde artikelen en betaalt nadien conform de betaaltermijn op de factuur het openstaande bedrag. 

€ 0,00 0